Register with your Envato account

Support forums

Homepage Support Frost WooCommerce Can not customize theme

Can not customize theme

Homepage Support Frost WooCommerce Can not customize theme

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #8021
    babybluestore
    Participant

    See attached. Customizations disappeared overnight. This is getting very frustrating. This theme keeps having issue after issue. Please fix this ASAP

    #8022
    babybluestore
    Participant

    see attached

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #8027
    babybluestore
    Participant

    I believe issue is related to wordpress 4.9. Please try to get this fixed for me. Thank you.

    #8052

    Hey,

    Yes, you are right. The Frost Customizer section is broken because of recent WordPress update. Theme extends WordPress default customizer, the recent release contains a lot of significant changes which is the reason why it is broken now. We are currently working on theme update which mainly consists of necessary customizer adjustments and it will be released on next week. Currently the only option is migrating to previous WordPress version. If you are subscribed to receive email when update is released you will be notified. If you are not backed up you can follow this tutorial for WordPress rollback.

    #8062
    babybluestore
    Participant

    i can wait till next week for the update as my customizations are already in. Just please post in here when complete. I will check back. Thank you!!

    #8151
    This reply has been marked as private.
    #8184
    babybluestore
    Participant

    Thank u! I will try the update this weekend and let you know how ti goes.

    #8315
    babybluestore
    Participant

    Hi. theme was updated through wordpress to version 1.0.9. Is it now safe to update wordpress to 4.9? Thanks.

    #8321

    According to theme’s version log here current latest release is 1.0.10. Update theme to its’ latest version before updating WordPress to 4.9.1 and everything should be fine.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
You must have active support license to create new replies.

Learn more about Renewing Item Support and Themeforest Item Support Policy.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close