Register with your Envato account

Support forums

Homepage Support Polaris WooCommerce Quickview shows blurred image with never ending spinning wheel

Quickview shows blurred image with never ending spinning wheel

Homepage Support Polaris WooCommerce Quickview shows blurred image with never ending spinning wheel

This topic contains 6 replies, has 2 voices, and was last updated by  th3penguinwhisperer 2 months, 1 week ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #10394

    th3penguinwhisperer
    Participant

    I click on quickview of a product and I see the thumbnail but it’s being blurred out and in the foreground there is a spinning wheel.

    When I look into the network requests in the browser I see that the image is actually loaded. However the quickview seems to not be updated to remove the spinning wheel and remove the blur.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #10407

    planetshine
    Keymaster

    Hey,

    I just tried in your site and it seems to work fine for me. You do have a problem with description length – try creating product excerpts so there is a shorter content to show there.

    #10411

    th3penguinwhisperer
    Participant

    If you open the homepage and take the first item: ‘Cort CR200’ and select ‘quick-view’ it show the spinning wheel.
    I have the same in firefox and chrome.

    This item has no longer description. I’m not going to the product. I’m using the ‘quick-view’ link on the homepage for a product.

    I check on another system and I get the same result as well.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #10426

    planetshine
    Keymaster

    Oh, I initially understood that the whole quickview was not opening.

    It looks to me like the solution you have used for product images is not actually part of the theme, but a custom plugin/script. Thus it might require additional custom coding to make it work with native theme elements. Since we did not make it, we can’t really help with fixing it. If a developer helped you set this up I would suggest contacting them to help with this.

    #10439

    th3penguinwhisperer
    Participant

    This is the theme installed.
    What plugins are installed with the theme? So I can see if others have been installed?

    #10441

    planetshine
    Keymaster

    Hey, you can see that in Appearance > Install Plugins

    #10455

    th3penguinwhisperer
    Participant

    Apparently the conflicting plugin is:
    WooCommerce Additional Variation Images

    Perhaps something to update the theme with as it could be usable for all people having your theme.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
You must have active support license to create new replies.

Learn more about Renewing Item Support and Themeforest Item Support Policy.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close